Klubska miza MASSA

Klubska miza MASSA

Moderna klubska miza v celoti narejena iz masivnega oljenega hrasta v rjavi barvi. Miza stoji na štirih koleščkih, kar omogoča lažje premikanje po prostoru.

321,30 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Moderna klubska miza v celoti narejena iz masivnega oljenega hrasta v rjavi barvi. Debelina je 16 mm. Miza stoji na štirih koleščkih, kar omogoča lažje premikanje po prostoru. Maksimalna nosilnost: 20 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

33 kg
9 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Barva
Hrast
Dimenzije
110x60x40 cm
Funkcija
Na koleščkih
Dolžina
110
Širina
60
Višina
40
Oblika mize
Pravokotna

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

Pomembno obvestilo glede dostave: Zaradi izrednih razmer (COVID situacija) lahko pride do zamud pri dostavi naročenih izdelkov. Pošta Slovenije nas je obvestila, da se čas dostave lahko podaljša na do 6 delovnih dni od prevzema blaga. Ker na situacijo ne moremo vplivati, vas pozivamo, da to upoštevate pri naročilu.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.