Kavč ZETA

Kavč ZETA

Majhen in kompakten kavč, ki je idealen za majhne prostore in kot dodatno ležišče, kavč ima pod sediščem priročen shrambni zaboj. 

430,65 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Majhen in kompakten kavč, ki je idealen za majhne prostore in kot dodatno ležišče, kavč ima pod sediščem priročen shrambni zaboj. Konstrukcija kavča je zgrajena iz mediapana in vezane plošče, za oblazinjenje je uporabljena kombinacija elastičnih trakov, boneli vzmeti in pene. Kavč je oblečen v kakovostno tkanino. Velikost ležišča: 142x202 cm. Vključeni sta tudi dve okrasni blazini.

... in še ostalo kar rabite vedeti

81 kg
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
siva
Dimenzije
142x110x90 cm
Funkcija
Ležišče
Zaboj
Dolžina
142
Globina
110
Višina
90

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.