Kavč TOPI

Prav poseben kavč: dostavljen v škatli, brez težav z vnosom v stanovanje, enostavno sestavljiv, z ležiščem in shrambnim prostorom. Sestavne dele se enostavno sestavi v dvosed z naslonom v skandinavskemu stilu.

356,40 €
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Prav poseben kavč: dostavljen v škatli, brez težav z vnosom v stanovanje, enostavno sestavljiv, z ležiščem in shrambnim prostorom. Sestavne dele se enostavno sestavi v dvosed z naslonom v skandinavskemu stilu. Kavč ima vse, kar potrebuje: naslon, blazine in rokonaslone. Pod sediščem se nahaja priročen prostor za shranjevanje. Z enostavnim potegom se spremeni v ležišče dimenzije 107x180 cm. Kavč je oblazinjen v peno gostote 28 DNS in oblečen v tkanino. Sedišče ima posebne elastične trakove, ki dajejo udobnost S-vzmeti. 

... in še ostalo kar rabite vedeti

54 kg
1 Izdelek
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
antracit
Dimenzije
200x80x77 cm
Funkcija
Ležišče
Dolžina
200
Globina
80
Višina
77

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.