Kavč OHIO

Kavč trosed je raztegljiv v ležišče dimenzije 190x135 cm. Konstrukcija kavča je iz MDF-a in vezane plošče. Kavč je narejen iz kombinacije elastičnih trakov, boneli vzmeti in pene, oblečene v kakovostno tkanino. 

434,70 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Kavč trosed je raztegljiv v ležišče dimenzije 190x135 cm. Konstrukcija kavča je iz MDF-a in vezane plošče. Kavč je narejen iz kombinacije elastičnih trakov, boneli vzmeti in pene, oblečene v kakovostno tkanino. Po sedišču in hrbtišču je prešit z oz gumbom in poudarjenimi linijami v obliki kvadratov. Dve okrasni blazini sta vključeni. Visoko sedišče (višina 50 cm) in visok naslon zagotavljata udobno sedenje in dobro podporo hrbtu. Pod sediščem se nahaja shrambni zaboj. Dimenzija zaboja je 192X77X19,5 cm.

... in še ostalo kar rabite vedeti

69 kg
4 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
modra
Dimenzije
233x83x105 cm
Funkcija
Ležišče
Zaboj
Dolžina
233
Globina
83
Višina
105

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.