Kavč MONIRA

 Izdelek je na zalogi

Klasično zasnovan kavč z lesenimi nogicami se raztegne v ležišče dimenzije 200x105 cm. Ozki rokonasloni imajo poudarjene šive v kontrastni rdeči barvi.

393,53 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Klasično zasnovan kavč z nogicami v imitaciji lesa, ki se raztegne v ležišče dimenzije 200x105 cm. Ozki rokonasloni imajo poudarjene šive v kontrastni rdeči barvi. Hrbtišče je prešito v obliki kvadratov z detajli in gumbi v rdeči barvi. Vključeni sta tudi dve okrasni blazini v istemu stilu. Konstrukcija kavča je narejena iz MDF materiala in vezane plošče. Za vzmetenje so uporabljeni elastični trakovi in boneli vzmeti ter pena. Oblazinjena je v tkanino v temno sivi barvi. Pod sediščem se nahaja shrambni zaboj dimenzij 192x68x15 cm.

... in še ostalo kar rabite vedeti

8 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
Siva
Dimenzije
216x90x86 cm
Funkcija
Ležišče
Dolžina
216
Globina
90
Višina
86

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.