Kavč HULAH

 Izdelek je na zalogi

Funkcionalen, raztegljiv kavč, ki ga popestrijo majhni detajli. Oblazinjen je z visokokvalitetno elastično tkanino v preprosti sivi barvi, napolnjen s peno in sestavljen iz kovinskega profila in elastičnih trakov. Po sedišču in hrbtišču je prešit z oz gumbom in poudarjenimi linijami v obliki kvadratov. Na obeh straneh je obogaten s širokima rokonaslonoma za udobje pri sedenju. Sedišče je na višini 43 cm. 

356,40 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Funkcionalen, raztegljiv kavč, ki ga popestrijo majhni detajli. Oblazinjen je z visokokvalitetno elastično tkanino v preprosti sivi barvi, napolnjen s peno in sestavljen iz kovinskega profila in elastičnih trakov. Po sedišču in hrbtišču je prešit z oz gumbom in poudarjenimi linijami v obliki kvadratov. Na obeh straneh je obogaten s širokima rokonaslonoma za udobje pri sedenju.

Sedišče je na višini 43 cm. Pod sediščem se nahaja priročen dvodelni shrambni prostor, kamor lahko pospravite blazine, odeje, itd. Kavč ima tudi funkcijo ležišča, velikosti 183x103 cm. S kavčem sta vključeni dve blazini. Stoji na štirih masivnih lesenih nogah. Maksimalna nosilnost je 120 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

7 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
Siva
Dimenzije
213x85x85 cm
Funkcija
Ležišče
Zaboj
Z rokonasloni
Dolžina
213
Globina
85
Višina
85

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.