Raztegljiva miza GARGON 180
Akcija

Raztegljiva miza GARGON 180

Oljena miza iz masivnega hrastovega lesa dimenzije 180x100 cm. Mizna plošča ima rob obdelan v stilu "tree edge". Debelina plošče je 2 + 2 cm. Kovinske noge v obliki črke U so prašno lakirane v črno barvo. Možen je nakup tudi vložka, ki se ga montira na rob mize, da se le-ta raztegne. Vložek ima raven rob.

313,95 € 448,50 € -30%
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Oljena miza iz masivnega hrastovega lesa dimenzije 180x100 cm. Mizna plošča ima rob obdelan v stilu "tree edge". Debelina plošče je 2 + 2 cm. Kovinske noge v obliki črke U so prašno lakirane v črno barvo. Možen je nakup tudi vložeka, ki se ga montira na rob mize, da se le-ta raztegne. Vložek ima raven rob.

... in še ostalo kar rabite vedeti

61.70 kg
3 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Barva
hrast
Dimenzije
180x100x76 cm
Funkcija
Raztegljiva
Dolžina
180
Širina
100
Višina
76
Oblika mize
Pravokotna

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.