Miza MERY

Miza MERY

Klasična raztegljiva miza rustikalnega videza v beli barvi. Narejena je iz masivnega lesa. Preverite še stol iz tega programa.
156,60 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Klasična raztegljiva miza rustikalnega videza v beli barvi. Narejena je iz masivnega lesa. Preverite še stol iz tega programa.

... in še ostalo kar rabite vedeti

27 kg
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Barva
Bela
Dimenzije
100/129x70x75 cm
Funkcija
Raztegljiva
Dolžina
100
Širina
70
Višina
75
Oblika mize
Ovalna
Maks. dolžina
129

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

Pomembno obvestilo glede dostave: Zaradi izrednih razmer (COVID situacija) lahko pride do zamud pri dostavi naročenih izdelkov. Pošta Slovenije nas je obvestila, da se čas dostave lahko podaljša na do 6 delovnih dni od prevzema blaga. Ker na situacijo ne moremo vplivati, vas pozivamo, da to upoštevate pri naročilu.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.