Miza KAMILA 120
Akcija

Miza KAMILA 120

 Izdelek je na zalogi

Okrogla jedilna miza, v barvi sivega marmorja. Namizna plošča je izdelana iz kombinacije MDF materiala in sintranega kamna s čudovitim vzorcem sivega marmorja, in je debela 12 mm. Razgibano podnožje mize je narejeno iz kovinskih cevi in za boljšo zaščito prašno lakirano v črno barvo. Maksimalna nosilnost mize je 120 kg.

193,05 € 297,00 € -35%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 193,05 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Okrogla jedilna miza, v barvi sivega marmorja. Namizna plošča je izdelana iz sintranega kamna s čudovitim vzorcem sivega marmorja, in je debela 12 mm. Sintrani kamen je narejen iz kombinacije naravnega kamna v različnih barvah in ima več prednosti pred navadno keramiko. Je močnejši od velikih keramičnih plošč in se ne razbije zlahka. V primerjavi s kremenčevimi ploščami z umetnimi barvili je odporen na vročino in na mraz, v primerjavi s ploščami iz naravnega granita pa je tudi naravno vodoodporen. Prav tako je okolju prijaznejši od kemično obdelanih kremenčevih plošč. Podpora namizne plošče je narejena iz MDF materiala. Razgibano podnožje mize je izdelana iz kovinskih cevi in za boljšo zaščito prašno lakirano v črno barvo. Maksimalna nosilnost mize je 120 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

20 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Keramika
Barva
Siv marmor
Dimenzije
120x76 cm
Dolžina (cm)
120
Širina (cm)
120
Višina (cm)
76
Oblika mize
Okrogla

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi